TryghedsGruppen

TryghedsGruppen

Opgaven

TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. De udgiver et årsskrift, der beskriver de aktiviteter, der har været i løbet af året. Årets regnskab opsættes i en rapport.

Løsningen

Onepointcompany fik mulighed for at byde på disser opgaver. Årsrapporten skulle redesignes, således at designlinjen fra årsskriftet blev implementeret i rapporten. Selve opgaven skulle løses i en kombination af Indesign og InCopy, så kunden havde adgang til filerne under forløbet og selv kunne indføre årets resultater. Dette gjorde, at flere brugere samtidigt kunne arbejde i hver deres del af det samlede dokument. Dette gav en stor fleksibilitet og sikkerhed for kunden. Årsskriftet skulle opsættes efter en stram designlinje og nye ikoner skulle udvikles.

ÅRSSKRIFT

ÅRSRAPPORT

Skal vi komme med et bud på din næste opgave?

TrygFondens Familiehus

TrygFondens Familiehus

Opgaven

Trygfondens Familiehus er et helle for familier med alvorligt syge børn. Huset er placeret tæt ved Skejby Sygehus i Aarhus. Første opgave lød på at udvikle et sagligt præsentationsmateriale, hvor man gennem 3 familiers historier får en introduktion til huset og dets mange funktioner.

Løsningen

Præsentationen blev til en stærk bog bygget op omkring fotograf Jeppe Bøje Nielsens smukke fotos af børn og deres familier taget gennem 3 måneder. Hele processen med udviklingen af bogen blev lavet i tæt samarbejde i en lille kreativ arbejdsgruppe, som bød på spændende dynamik og flotte resultater. Det blev startskuddet til et tæt samarbejde omkring mange forskellige opgaver som bl.a. informationsmaterialer, facadeskilte og rapporter.

TRYGFONDENS FAMILIEHUS

FACADE & INFOSKILTE

RAPPORT

Skal vi komme med et bud på din næste opgave?

Spar

Spar

Opgaven

Onepointcompany har lavet en lang række børnekoncepter, bl.a. i tæt samarbejde med virksomheden Customized. Det var derfor helt naturligt, at de ringede til os, da SPAR skulle bruge et børnekoncept for at skabe opmærksomhed og tiltrække deres små kunder og deres familier.

Løsningen

SPAR havde i første omgang en udenlandsk bog, som vi i princippet bare skulle oversætte, men det viste sig hurtigt, at det kunne gøres bedre. Vi fik tegneren Niels Bjerge på banen og etablerede et samarbejde med Randers Regnskov omkring fotos. Da vi præsenterede ideen for SPAR, blev de ellevilde og forelskede sig straks i Theodor T. Thomsen, som vi havde udviklet til at stå for præsentationen af regnskovens dyr. En lille succes havde set dagens lys…

Indbundet bog med samlemærker

Unikt børnekoncept

…og succesen fortsætter!

Butiksdisplay

De flotte bøger passede ikke umiddelbart ind i de hyldesystemer, som SPAR brugte til deres rugbrød og grøntsager, så vi fik lov at udvikle dette display med plads til bøgerne, så alle SPARs små kunder med det samme kunne se, at her var noget for dem.

Vil du høre mere om vores børnekoncepter?

KVUC

KVUC

Opgaven

Vi blev bedt om at komme med oplæg til ny visuel identitet til KVUCs offline materialer samt give tilbud på eksekvering af bl.a. foldere og brevlinje samt diverse skabeloner til Word, InDesign og Power Point.

Løsningen

Det godkendte oplæg blev i første omgang til KVUCs nye designmanual til offline materialer, som senere har dannet udgangspunkt for en lang række informationsmaterialer som bl.a. foldere, brevpapir samt forskellige skabeloner. Vi står løbende for mange forskellige ad hoc opgaver til både intern og ekstern brug – alt fra info-ark til større udstillinger.

UDGIVELSE

RAPPORT

Skal vi komme med et bud på din næste opgave?

UFC

UFC

Opgaven

Uvelse Fritids Center er en smuk, moderne hal med faciliteter til både sport, kultur og sociale sammenkomster. De skulle bruge en hjemmeside, der matchede den moderne arkitektur og funktionalitet. Samtidig skulle siden både indeholde kalender og et bookingsystem til baner og lokaler.

Løsningen

Siden blev holdt i store, enkle moduler med en dæmpet farveholdning, så man både fik præsenteret selve hallen, men også de mange, forskellige funktioner, som hallen indeholdt. Desuden blev det nu muligt hurtigt at få et overblik over lokaler og baner m.m., så alle kunne se, hvornår der var ledigt til sportsaktiviteter, koncert eller den runde fødselsdag for hele familien.

Funktionalitet og overblik

WEBSITE

Skal du også bruge en hjemmeside?