Dit budskab skal ud over rampen…

Kommunikation lyder måske lidt voldsomt, for er det ikke bare tekst? Jo – og nej. Det er naturligvis tekst, bogstaver og ord, men vi plejer at sammenligne det med at fotografere. Alle kan fotografere i dag, eller hvad? De har i hvert fald mulighed for at erhverve sig et kamera og trykke på knappen. Men bliver billederne helt fantastiske eller bare OK? Vi kender godt svaret, for det tager 4 år at blive uddannet fotograf – og en hel masse erfaring for at blive god. Det samme gælder i al beskedenhed det at skrive – uanset om det er reklametekster, webtekster eller tekster med et mere journalistisk indhold.

Brug din tid bedre

Det er naturligvis dig og dine medarbejdere, som ligger inde med den viden, som vi kan formidle for jer, men det er os, der ved, hvordan man får det bedste frem i budskabet, finder de rigtige vinkler og argumenter – og sørger for at teksterne er med til at sælge og overbevise. Så selv om du eller dine medarbejdere måske skriver OK, så kan det betyde en verden til forskel at få en professionel tekstforfatter eller journalist til at skrive teksterne, så de bliver helt skarpe, effektive og gør en forskel. Desuden skal I ikke bruge jeres tid på at skrive, men på at udvikle produkter, sælge eller passe jeres kunder.

Skal vi mødes?

Lad os mødes og tage en snak om jeres tekster eller jeres markedsføring mere generelt. Første møde er naturligvis gratis og helt uforpligtende – men vores erfaring fortæller os, at tiden meget sjældent er spildt. Ring og aftal et møde på 27 130 240 eller send en mail til [email protected].