Sådan gør vi…

Vores metode

Vi kalder os selv for håndværkere, når det handler om markedsføring. Det vil sige, at vi har værktøjet og erfaringen til at bygge de ting, som kan få din markedsføring op i et højere gear og give dig den effekt, som du gerne vil have. Det gælder uanset om du har fokus på større salg, flere kunder eller bare udbrede kendskabet til din virksomhed.

Styr på det hele

Vi forsøger at holde hele processen i øjenhøjde, så du præcis ved, hvad der skal ske hvornår, hvad vi leverer, hvad du skal sørge for og til sidst hvilken effekt, vi forventer. Du får klar besked hele vejen igennem – både om pris, tid og resultat. På den måde kan du hele tiden holde styr på, hvad der sker – og vi kan sørge for at hjælpe hinanden til at nå de mål, vi har opstillet i samarbejde.

Grafisk design og kommunikation

Overblik

Før vi går i gang med noget, sørger vi for, at der ligger godkendte planer og aftaler omkring både tid og økonomi. Du får ingen ubehagelige overraskelser her, for der er ganske enkelt styr på tingene. Mange års erfaring gør, at vi meget præcist kan opstille tilbud og tidsplaner, så du ved, hvad du kan regne med. Og skulle der alligevel ske et eller andet uforudset, så ved vi også, hvordan man takler det, så vi hurtigt kan komme videre. Vi har stor respekt for både deadlines og detaljer, men uden at miste overblikket.

Vores netværk

Gennem de sidste mange år har vi opbygget et stort og solidt netværk, så vi kan efter behov hente gode folk ind til forskellige opgaver, som ligger uden for vores fagområde. Det kan være økonomi, salg, produktion, transport eller andre områder, som du har brug for at få strammet op omkring. Vi plejer populært sagt at sige til vores kunder, at de bare kan spørge efter det, de ikke ser, så skaffer vi det. Men generelt holder vi naturligvis fokus på det, som vi er gode til – det andet er blot vores servicegen, som gør at vi lige gør det ekstra, som gør en forskel for vores kunder.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Share This