Hvem er vi ...

Viden og erfaring

Onepointcompany består af grafisk designer Dorthe Bengtsen, og journalist/tekstforfatter Allan Poulsen der tilsammen kan byde ind med en masse erfaring, viden og et solidt netværk. Vi kan populært sagt både spille solo og møde op med et helt orkester. Vi sætter så at sige holdet efter opgavens karakter. Vi kan naturligvis også spille sammen med jeres eksisterende hold, hvis der er brug for det.

Dorthe Bengtsen

Grafisk designer, ejer

Dorthe er grafisk designer med stor erfaring fra både bureau og fra marketingafdelinger i større virksomheder. Ud over at være kreativ har hun også styr på alt fra projektledelse til grafisk produktion. Hun kan desuden hurtigt sætte sig i dit sted som kunde og indkøber, fordi hun selv tidligere har siddet på den anden side af bordet. Det giver overblik og ro i maven for dig som kunde.

Dorthe arbejder med alt fra logodesign og brochurer til annoncer, plakater og hjemmesider. Hun har en indgående forretningsforståelse og er god til at stille spørgsmål, så hun ved, hvor en opgave skal lande.

Vil du høre, hvordan Dorthe kan hjælpe din virksomhed med en opgave, så ring eller skriv til hende:

T  27 130 240

[email protected]

  • Grafisk design 100% 100%
  • Webdesign 80% 80%
  • Projektledelse 80% 80%

Allan Poulsen

Tekst og kommunikation

Allan er journalist, tekstforfatter, oversætter og konceptudvikler. Han er leveringsdygtig i tekster til det meste, skarpe vinkler, salgsargumenter og gode ideer i lange baner. Her kan du få alt fra en fængende overskrift til en saglig artikel, den provokerende annoncetekst eller hjemmesidetekster, der får Google til at juble. Han er desuden skrap til at finde de rigtige historier og vinkler til jeres opdateringer på de sociale medier.

Allan har en fortid som forlagsredaktør, så han er ikke bange for de store tekstmængder. Det giver i kombination med hans arbejde som både journalist og tekstforfatter en stærk, sproglig kapacitet, som har skabt en lang række tekster til både tryk og web m.m.

Tag en snak med ham, hvis jeres virksomheds kommunikation skal fremstå knivskarp.

T 2812 2130

M [email protected]

  • Kommunikation 100% 100%
  • Konceptudvikling 85% 85%
  • Oversættelse 75% 75%

Kan vi hjælpe dig med noget?

Share This