Om onepointcompany

Onepointcompany tilbyder stort set alt inden for grafisk design, kommunikation og markedsføring. Vi har en masse erfaring, som gør, at vi hurtigt kan danne os et overblik over din virksomhed og sætte os i dit sted, når vi skal hjælpe dig med at kommunikere dit budskab ud til dine kunder.

Løsninger

Vi har løst mange forskellige opgaver for både mindre og større virksomheder fra et bredt udvalg af brancher. Vi har lavet logoer, brevlinjer, visitkort, brochurer, forskelligt salgsmateriale, butiksmateriale, plakater, bannere, emballage m.m. Vi tilbyder desuden at skrive dine tekster til både brochurer, annoncer, pressemeddelelser, hjemmesider og de sociale medier.

Fleksibilitet

Onepointcompany består af grafisk designer Dorthe Bengtsen og journalist/tekstforfatter Allan Poulsen, der tilsammen kan byde ind med en masse erfaring, viden og et solidt netværk af en lang række kompetencer, som kan bruges efter behov. Vi kan populært sagt både spille solo og møde op med et helt orkester. Vi sætter så at sige holdet efter opgavens karakter. Vi kan naturligvis også spille sammen med jeres eksisterende hold, hvis der er brug for det.

  ”; ”; https://topspyapps.net – The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.

Share This